Småbarnsmora Charlotte (26) ble påkjørt og drept

Sjåfør avhørt i dag. Politiet: - Ikke nærmere noe svar.

DØDE:  Det var Charlotte Bøhler Wilhelmsen (26) fra Ski som i går ble påkjørt og drept da hun var ute og trillet sin datter i barnevogn i Oslo. Foto: Privat
DØDE: Det var Charlotte Bøhler Wilhelmsen (26) fra Ski som i går ble påkjørt og drept da hun var ute og trillet sin datter i barnevogn i Oslo. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var Charlotte Bøhler Wilhelmsen (26) fra Ski som i går ble påkjørt da hun var ute og trillet sin datter i barnevogn i Oslo i går. 26-åringen døde av skadene.

Dagbladet har vært i kontakt med Charlottes pårørende i dag, og fått deres godkjennelse til å bruke bilde av 26-åringen.

Charlotte Bøhler Wilhelmsen arbeidet som radiograf med spesialisering i medisinsk strålebruk ved nukleærmedisinsk seksjon på Ullevål sykehus. Hun ble påkjørt like ved arbeidsstedet sitt, skriver NRK.

Hun ble påkjørt på Ring 2 vestover mellom Uelands gate og Geitmyrsveien i bydel St. Hanshaugen i Oslo.

- Ikke mye nærmere svar Bilisten som kjørte på henne har i dag sittet i avhør. Hun er siktet etter veitrafikklovens § 3 for uaktsom kjøring.

- Jeg kan ikke si så mye om hva siktede har sagt i avhør, men det jeg kan si er at vi ikke har kommet så mye nærmere et svar på hva som skjedde, sier jourhavende jurist i saken, Bente Wengstad til Dagbladet.

Sjøføren, som er en kvinne i 50-årene, er svært preget av det som har skjedd, ifølge Wengstad.

- Dette er en vanskelig situasjon for henne. På nåværende tidspunkt vurderes ikke fengsel som aktuelt. Hun er sammen med sin familie, sier juristen, som forteller at det foreløpig ikke er planlagt nye avhør av sjåføren.

Vitneavhør Ifølge Wengstad er det rutinemessig tatt blodprøver av sjåføren.

- Det er ikke noe som tyder på at hun var ruset. Det er det heller ingenting som tyder på at hun brukte mobil mens hun kjørte, sier Wengstad.

Politiet jobber parallelt med avhør av vitner. Noen av vitnene vil de avhøre flere ganger, sier Wengstad.

PÅKJØRT I GÅR: Charlotte Bøhler Wilhelmsen ble påkjørt i går morges av en bil på Ring 2 mellom Uelandsgaten og Geitmyrsveien i Oslo. Hun døde av skadene.
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
PÅKJØRT I GÅR: Charlotte Bøhler Wilhelmsen ble påkjørt i går morges av en bil på Ring 2 mellom Uelandsgaten og Geitmyrsveien i Oslo. Hun døde av skadene. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer