Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Småfly dundret sammen i lufta

Flydeler regnet over sentrumsområde i California. Fire drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To Cessna privatfly dundret i hverandre i lufta rett over et sentrumsområde ved en bilvei og en flyplass i Corona i California, USA i går.

Tre personer som satt i flyene omkom. En fjerde person ble drept da bilen han satt i ble smadret av fallende flydeler, melder nyhetsbyrået AP.

- Vi vet ikke hvor flyene skulle eller om det var noen kommunikasjonsfeil mellom flyene, sier Allen Kenitzer, en talsmann på stedet.

Politiet lette lenge etter andre skadede på stedet, men uten resultater så langt.

Flytårnet på flyplassen i Corona, som ligger cirka sju mil sørøst for Los Angeles, er ubemanna, men man vet ikke om det er årsaken til at flyene fløy inn i hverandre.

Flydeler regnet ned på bilforretningen. TV-bilder viser at en bensintank landet på en parkert bil med én person inni.

- Det minste av flyene ble bare pulverisert i småbiter, kanskje til sammen femti biter datt ned, sier øyenvtine Jeff Hardin til KABC-TV.

- Det andre flyet var stort sett i en bit og spant ned i bakken, sier han.

FLYKRASJ: Don Williamson i Riverside Sheriff\'s Department inspiserer en flyvinge som landet på bilforretningen Corona Chevrolet i Corona, California. Minst fire personer ble drept da to fly krasjet med hverandre i lufta i går. FOTO: Kurt Miller/AP
FLYKRASJ: Don Williamson i Riverside Sheriff\'s Department inspiserer en flyvinge som landet på bilforretningen Corona Chevrolet i Corona, California. Minst fire personer ble drept da to fly krasjet med hverandre i lufta i går. FOTO: Kurt Miller/AP Vis mer
image: Småfly dundret sammen i lufta
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media