Småfly kolliderte i lufta

To personer omkom i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To småfly kolliderte i ettermiddag i lufta over Midlands i England. Politiet bekrefter at to personer er omkommet. 

Ifølge BBC ble det ene flyet kraftig skadd i kollisjonen. Det styrtet på et jorde i Staffordshire, rundt 4 mil fra flyplassen East Midlands.

- To personer ble bekreftet omkommet da ambulansepersonell kom til stedet. De er foreløpig ikke identifiserte, skriver ambulansesentralen i en pressemelding.

Et øyenvitne forteller til BBC at flyet var overtent da han kom til stedet.

- Jeg så røyken stige fra jordet, og satte meg i bilen. Jeg kjørte opp til vraket. Flyet var overtent. Jeg så kropper i flyet, men skjønte at det ikke var noe jeg kunne gjøre, så jeg ringte nødtelefonen, sier Michael Sergeant.

– Jeg kan bekrefte at vi er kalt ut til ulykkesstedet hvor et småfly krasjet klokka 12.20 GMT i dag. Vi kan ikke bekrefte omkomne på nåværende tidspunkt, sier en talsmann for Staffordshire ambulanse til BBC.

Det andre flyet klarte å lande ved East Midlands. BBC skriver at flyet skal ha mistet flere hjul, og at det falt på siden da det landet. De tre om bord skal være uskadd.

Flyplassen var stengt i et par timer, men er nå åpnet for trafikk.