Småfly kolliderte i lufta

To personer omkom i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To småfly kolliderte i ettermiddag i lufta over Midlands i England. Politiet bekrefter at to personer er omkommet. 

Ifølge BBC ble det ene flyet kraftig skadd i kollisjonen. Det styrtet på et jorde i Staffordshire, rundt 4 mil fra flyplassen East Midlands.

- To personer ble bekreftet omkommet da ambulansepersonell kom til stedet. De er foreløpig ikke identifiserte, skriver ambulansesentralen i en pressemelding.

Et øyenvitne forteller til BBC at flyet var overtent da han kom til stedet.

- Jeg så røyken stige fra jordet, og satte meg i bilen. Jeg kjørte opp til vraket. Flyet var overtent. Jeg så kropper i flyet, men skjønte at det ikke var noe jeg kunne gjøre, så jeg ringte nødtelefonen, sier Michael Sergeant.

– Jeg kan bekrefte at vi er kalt ut til ulykkesstedet hvor et småfly krasjet klokka 12.20 GMT i dag. Vi kan ikke bekrefte omkomne på nåværende tidspunkt, sier en talsmann for Staffordshire ambulanse til BBC.

Det andre flyet klarte å lande ved East Midlands. BBC skriver at flyet skal ha mistet flere hjul, og at det falt på siden da det landet. De tre om bord skal være uskadd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer