Småfly krasjet i bolighus - beboer og flymannskap omkom

I Tokyo søndag formiddag.

TRAFF BOLIGGHUS:  Brannmannskap i Tokyo jobber med å slokke brannen etter at et småfly krasjet i et boligområde søndag formiddag  ved 11-tiden. En kvinne i huset og de to mennene i flyet omkom. Foto: Kyodo/AP/NTB Scanpix.
TRAFF BOLIGGHUS: Brannmannskap i Tokyo jobber med å slokke brannen etter at et småfly krasjet i et boligområde søndag formiddag ved 11-tiden. En kvinne i huset og de to mennene i flyet omkom. Foto: Kyodo/AP/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et mindre privatfly styrtet i et boligområde i Japans hovedstad Tokyo søndag.

Minst tre personer omkom.

Flyet styrtet i forstadsbyen Chofu vest i Japans hovedstad Tokyo ved 11-tiden lokal tid, melder det japanske nyhetsbyrået Kyodo.

To menn som var om bord i flyet mistet livet, mens én kvinne ble funnet omkommet i et av husene flyet traff. Ytterligere fire ble skadd.

- Det var virkelig forferdelig. Det var farlig, sier et vitne til den statlige tv-stasjonen NHK.

Brann i fem hus
Politi, brannvesen og ambulanse er på stedet og redder folk ut av husene i området.

BRANN I FEM HUS:  Halepartiet av flyvraket stikker fram under et tre i hagen i boligområdet iJapan. Foto: Yoshikazu Tsuno, AFP/NTB Scanpix.
BRANN I FEM HUS: Halepartiet av flyvraket stikker fram under et tre i hagen i boligområdet iJapan. Foto: Yoshikazu Tsuno, AFP/NTB Scanpix. Vis mer

Flyet, som har én motor og plass til fem passasjerer, styrtet ned i et boligområde i forstaden. Etter flystyrten oppsto det brann i fem hus og flere biler, opplyser brannvesenet.

Flyet var på vei fra til øya Izu-Oshima, som ligger rundt 10 mil sør for Tokyo, ifølge avisa The Japan News.

(NTB - Ritzau).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer