Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Småfly krasjet inn i bakeri i Colombia

Fire personer omkom.

TRE FLYULYKKER PÅ TRE MÅNEDER: Fire personer ble drept da et småfly søndag krasjet i et bakeri i Bogota. Bildet er tatt i Cajica, der tre personer mistet livet i en ulykke i august. Også tidligere denne måneden styrtet et fly i området. Foto: EPA/Leonardo Munoz
TRE FLYULYKKER PÅ TRE MÅNEDER: Fire personer ble drept da et småfly søndag krasjet i et bakeri i Bogota. Bildet er tatt i Cajica, der tre personer mistet livet i en ulykke i august. Også tidligere denne måneden styrtet et fly i området. Foto: EPA/Leonardo Munoz Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire personer mistet livet da et småfly søndag krasjet inn i et bakeri i Colombia, melder nyhetsbyrået AP.

Alle de fire ombord, en pilot og tre passasjerer, ble drept i ulykken. I tillegg ble rundt 12 personer som befant seg i bakeret skadet. 

Bakeriet tok fyr etter at flyet hadde truffet og de skaddde ble fraktet til sykehus med brannskader. 

Flyet hadde nettopp tatt av fra landet hovedstad Bogota da det krasjet i Guaymaral-distriktet. 

Det er ifølge AP den tredje småflyulykken i Bogota på like mange måneder. Tre personer ble drept da et fly krasjet i Cajica-distriktet i august, mens tre andre døde i oktober da et fly styrtet  og traff en motorvei. 

 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!