Småfly styrtet inn i en bilforretning sør i England

En omkommet, melder Sky News.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et småfly har krasjet inn en bilauksjonsforretning på Blackbushe flyplass i Hampshire sør i England, skriver BNO news.

Ulykken skal ha funnet sted kort tid etter 15:00 lokal tid, og flyet skal være av typen Phenom 300 Jet og krasjet kort tid etter at det tok av fra flyplassen.

GetHampshire skriver at en stor brann har brutt ut blant biler på stedet som brannmannskapene prøver å slokke.

- Jeg hørte et fly komme veldig fort bak meg, og motoren lagde altfor mye bråk. Det fløy altfor lavt, sier Daphne Knowles til avisa.

- Jeg var i ferd med å kjøre hjemover fra jobb da jeg plutselig så sort røyk, skriver Angela Li på sin Facebook-side.

Andre vitner forteller om at flyet ikke klarte å stanse på rullebanen, og fortsatte å kjøre videre etter landing. Deretter skal flyet ha kjørt inn i et gjerde og krasjet i parkerte biler tilhørende en bilforhandler. Til BBC sier bilforretningen at flyet krasjet i deres lagerhus som har blitt evakuert.

Ifølge Daily Mail skal flyet ha pløyd inn i 15 biler. De skriver videre at Ambulanseenheten i Hampshire tvitret om fire omkomne etter ulykken, men dette har ikke blitt bekreftet enda.

Fire personer skal ha vært ombord i flyet da det krasjet, og minst en person skal ha omkommet, ifølge Sky News, men dødstallet kan stige.

Dagbladet oppdater saken.

SMÅFLY STYRET I ENGLAND: Et lite fly skal ha styrtet inn i en pågående bilauksjon i Hampshire i England. Foto: Arran Bushnell
SMÅFLY STYRET I ENGLAND: Et lite fly skal ha styrtet inn i en pågående bilauksjon i Hampshire i England. Foto: Arran Bushnell Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer