Småjenter pint til døde i overopphetet bil

NEW YORK (Dagbladet): Fire måneder gamle Sidney Pippin og den 16 måneder gamle kusinen hennes, Vicky Fraley, led en smertefull død i den overopphetede bilen til Vickeys far i delstaten Arkansas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Barna ble bokstavelig talt kokt til døde, sier sheriff Andy Lee.
Det var 25 grader og sol da 23-årige Rickey Leon Crisp og hans 27 år gamle venn Justin Griffith forlot ungene i en svartlakkert bil sist lørdag, med alle vinduer stengt midt i solsteiken.

Pint i hjel

Spedbarna ble pint i hjel mens de to vennene grov etter pilspisser og lette etter sopp ved en hule drøye tretti meter fra den parkerte bilen. De voksne så ikke etter ungene i løpet av åtte timer på denne varme dagen.

Statsadvokat Brad Butler sier at småjentene led en smertefull død.

«De har hatt det så vondt, og det var så varmt i den bilen, at det 16 måneder gamle barnet fikk så sterke hodesmerter at hun bokstavelig talt rev ut sitt eget hår med røttene,» sier han til avisene i Arkansas.

De to mennene skjønte at noe alvorlig var galt med ungene som satt fastspent i babysetene sine, da de omsider kom tilbake til den parkerte bilen. De kjørte dem til sykehuset og bar dem inn i akuttmottaket mens de fremdeles satt i barnesetene.

Sykehuset varslet

Men begge barna hadde da vært døde en god stund, og det var ingenting sykehuset kunne gjøre for dem. I stedet ble politiet varslet av sykehuset.
Politiet arresterte de to og har siktet dem for legemsbeskadigelse med døden til følge, og for særdeles grusom behandling av mindreårige.
Rickey Leon Crisp og Justin Griffith sitter i varetekt og kan få opp til seks års fengsel hvis de blir funnet skyldige.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer