Småjenter savnet i over et døgn

De to tiåringene Holly og Jessica har vært forsvunnet siden søndag. De har mobil med, men har ikke ringt hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to tiåringe bestevenninnene Jessica Chapman og Holly Wells fra Cambridgeshire i Storbritannia forsvant i går ettermiddag.

Borte i et døgn

Politiet er nå svært bekymret for sikkerheten til de to, skriver Daily Telegraph. Jentene ble sist sett 18.30 av et vitne som så de to gå langs en vei nær Hollys hjem.

De to jentene hadde lekt ute storparten av dagen, og kom hjem til Holly på ettermiddagen.

Rundt 20.30 oppdaget foreldrene at de to var vekk. De trodde jentene hadde lekt på barnerommet hele tiden, men kunne ikke finne dem.

Ifølge politiets talsmann Simon Causer har Jessica med seg telefonen sin. Nå forsøker de å fylle opp kontantkortet hennes, slik at hun kan kontakte foreldrene om hun vil det.

Ingen av jentene har noen gang forsvunnet fra hjemmet tidligere.

- Hun er smart. Hun vet hvordan hun skal bruke telefonen. Det er et mysterium at hun ikke har gjort det, sier Jessicas far Leslie.

Lokale i området hjelper politiet i leteaksjonen etter jentene. Helikopter og hunder er satt inn. De har så langt ikke hatt noen suksess.

Oppfordrer folk til å hjelpe

Foreldrene til barna snakket i dag med pressen på en pressekonferanse.

- Kom hjem, alt er tilgitt, sa Jessicas far, Leslie Chapman.

- Vi vet ikke om noen god grunn til at jentene ville forsvinne. Vi ser på alle muligheter, sier politiet, som oppfordrer folk i området til å sjekke uthus og rapportere om de har sett noe mistenkelig det siste døgnet.

<B>FORSVUNNET:</B> Holly Wells er bare ti år og har vært borte fra mor og far i over et døgn.
<B>FORSVUNNET:</B> Jessica Chapman (10) med hunden Toby. Jenta har med mobiltelefonen, men hun har ikke brukt den. Politiet har forsøkt å spore den, men uten hell.
<B>-KOM HJEM!</B> Det sa pappa Leslie på en pressekonferanse i ettermiddag.