Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Smakfullt og lovende

Sart, smakfull og sjarmerende akustisk pop-skive fra Bergensjentene i Ephemera, skriver Dagbladets anmelder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Sun» er en nydelig, i hovedsak akustisk plate.

Ta for eksempel låta «Mrs.T» - jeg har ikke hørt noe så Suzanne Vega siden, ehm, Suzanne Vega. Arrangementene er delikate og minimalistiske, men avslører også at Ephemera har mye å gå på når det gjelder låtskriverfaget - selv om dette er deres andre album.

Til lærlinger å være, derimot, er de fortsatt svært lovende. Jentetrioen er uimotståelig på mer treffsikre låter som «Again», «Perfect» og «Tornado», og brekker opp stemningen med kledelige easy listening-vibber på en låt som «Saddest day». Dessuten reddes mye av at gruppas udiskutable utstråling skinner gjennom hele produksjonen.

Men om «Sun» stråler aldri så mye, henger mangelen på sterke refrenger unektelig som en ørliten sky i horisonten.

«Sun» er uansett en betryggende indikator på at Ephemera på langt nær nøyer seg med å være døgnflue.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling