Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Smakløst

Tidligere stortingspresident Jo Benkow reagerer kraftig på det neste «Gringos»-programmet til Petter Nome som sendes i morgen kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er grenseløst smakløst at han kan gjøre ett av de mørkeste kapitler i vår historie til dårlig tv-underholdning, sier han.

- Det har ingen forståelig hensikt å lage slike programinnslag. Det bør ikke være slik at alt som kan more noen, kan legitimere slike programmer, framholder Benkow.

Intervjuet med lederen av Ku Klux Klan i Florida har fjellferierende Benkow ikke sett, han ble presentert for innslaget i går ettermiddag, over telefon. Gjennom sitt studieopphold i USA og bokprosjektet «11. Bud», har samfunnsengasjerte Benkow inngående kjennskap til den beryktede organisasjonen KKK.

- Programmer hvor slike personer får fritt spillerom i beste sendetid kan bli holdningsskapende. Vi kan ikke uten videre regne med at alle som får saken presentert, reagerer med like stor aktsomhet.