Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Smalt i fjellveggen

Tre personer er innlagt ved Vest-Agder sentralsykehus i Kristiansand etter en trafikkulykke på riksvei 3 ved Tømmerstø i Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved 17.30-tiden da bilen de tre satt i kjørte ut av veien og inn i en fjellvegg, opplyser vaktsjef Torstein Byklum ved Kristiansand politidistrikt til NTB.

Han opplyser at bilen hadde så stor fart da den traff fjellveggen at den ble kastet opp i lufta og tvers over på den andre siden av veien igjen. Den ene av passasjerene satt fastklemt i vraket og måtte skjæres løs etter ulykken, forteller Byklum.

En kvinne som trillet en barnevogn på veien der ulykken skjedde, ble sendt til sjekk på legevakta i Kristiansand etter ulykken.

- Kvinnen som bare var millimeter fra å bli truffet av den flygende bilen, fikk sjokk, men ingen fysiske skader da bilen føyk over veien like over hodet hennes etter kollisjonen med fjellveggen, sier Byklum.

(NTB)