- Sminket raner sa han skulle til Sverige

Kvinne ble fraranet bil og truet med våpen etter bankran.

RANET TIL SEG BIL: Ved denne Joker-butikken i Fetsund ranet den væpnede raneren til seg en bil. 
Foto : Benjamin Ward / Dagbladet
RANET TIL SEG BIL: Ved denne Joker-butikken i Fetsund ranet den væpnede raneren til seg en bil. Foto : Benjamin Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FETSUND (Dagbladet): Kvinnen som i dag ble fraranet bilen og truet med våpen snakket med mannen som ranet en bank i Fetsund.

Sa han skulle til Sverige Butikksjefen ved Joker-butikken på Løkenåsen i Fetsund tok i mot den skrekkslagne kvinnen etter at hun hadde blitt fraranet bilen på butikkens parkeringsplass.

- Han hadde fortalt henne at hun skulle til Sverige. Hun sa også hun skulle dit, og at han kunne sitte på. Hun måtte imidlertid noe annet først, og hadde sagt hun ikke kunne reise før etter det.

Da klikket det for mannen som tok opp en pistol.

Var sminket Deretter søkte kvinnen ly sammen med de butikkansatte på butikkens kontorer. Der satt de og hadde kontakt med politet.

- Kvinnen forklarte at mannen var rundt 40-50 år og var iført sminke. Han hadde også, ifølge henne, påsminket skjegg, samt sminke rundt øynene.

Da kvinnen, butikksjefen og de tre andre ansatte rundt fem minutter etterpå kom ut fra det låste kontoret var både mannen og kvinnens bil borte.

- Kvinnen var veldig redd da hun kom og vi synes også situasjonen var dramatisk. Først trodde vi det var en kunde som skulle klage, men skjønte raskt at det var mer alvorlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer