Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Smøla i sorg og sjokk

I dag vaier flaggene på halv stang over Smøla. En liten øykommune er i sin fredelige hverdag brått skaket opp av et helt uforståelig drap på en liten gutt. Kim Eirik Salmela Farstad ble bare seks år gammel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At den siktede 23 år gamle kvinnen er fra den samme lille bygda som Kim Eirik gjør ikke framtida enklere.

- Det vil ta lang tid, fryktelig lang tid å bearbeide dette. Kanskje klarer vi aldri å bli ferdig med det, sier Kim Eiriks onkel Kåre Gunnar Farstad.

Onkelen sier at både han og andre i familien har tenkt mye på hva som kan få noen til å gjøre et lite barn noe så vondt, uten å klare å finne en eneste rimelig konklusjon.

- Men vi, og flere med oss, har tanker om at saker som dette kan ha en smitteeffekt, sier han og tenker på barnedrapene i Kristiansand.

Foreldrene hadde helt til i dag et håp om at Kim Eirik fortsatt var i live. Nå får de krisehjelp av prost Sverre Jansen i Kristiansund, som har lang erfaring med slik hjelp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling