Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Smøla-siktet drapstruet

Den 23 år gamle Smøla-kvinnen som er siktet for å ha tatt livet av Kim Eirik Salmela Farstad (6) er truet på livet. Forrige gang hun møtte i forhørsretten var politifolkene bevæpnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble den drapssiktede 23-åringen dømt til fire nye uker i varetekt i Nordmøre herredsrett. Det var knyttet stor spenning til rettsmøtet etter at det ble ringt inn drapstrusler mot henne. Hatet mot henne etter drapet på seks år gamle Kim Eirik Salmela Farstad er sterkt. Politiet bekrefter truslene.

- En telefon ble ringt inn fra Smøla. Det var drapstrusler som ble tatt alvorlig, men jeg kan ikke se at politiet har grepet fatt i truslene i ettertid, sier advokatfullmektig Jørn Preben Astad til Adresseavisen.

Den drapssiktede kvinnen sier selv at hun ikke vil tilbake til Smøla. Partene er uenige om 23-åringen er strafferetslig tilregnelig. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser ifølge Adresseavisen at hun tok kvelertak på gutten før han døde.