Australia:

Smør-sjokk: - Angrer ekstremt

Oldebarnet brukte smøret hennes til å lage muffins til medelevene. Det var bare ett stort problem.

CANNABISSMØR: En australsk kvinne angrer på at hun godkjente at oldebarnet kunne bruke smøret hennes til å lage muffins. Foto: Shutterstock/NTB
CANNABISSMØR: En australsk kvinne angrer på at hun godkjente at oldebarnet kunne bruke smøret hennes til å lage muffins. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En australsk oldemor venter en domsavsigelse etter å ha latt oldebarnet bruke cannabissmøret hennes til å lage muffins til venner på ungdomsskolen.

Det melder CBS News.

Forrige uke møtte den 73 år gamle kvinnen til en rettshøring i Adelaide Magistrates Court. Der innrømmet hun å ha sagt ja til at oldebarnet kunne bruke smøret til å lage muffinsene.

Hendelsen skjedde 19. april i år.

Angrer ekstremt

Tenåringen, som ikke er identifisert, skal ha vekket oldemoren for å be om å få bruke cannabissmøret til bakeprosjektet.

- Fortsatt i halvsøvne, og dessverre … sa hun «kjør på. Bare sørg for at du rydder opp etterpå», sa advokaten hennes under høringen.

73-åringen angrer ekstremt på det som hendte, skriver CBS News.

Dommeren i rettssaken, Justin Wickens, uttrykte at det er bekymringsfullt at hun visste oldebarnet skulle dele muffinsene med klassekameratene.

Kvinnen skal tilbake i retten for domsavsigelsen 4. mai.

TESTER: Thomas Seltzer, kjent fra «Trygdekontoret», tester medisinsk hasj i den nye dokumentaren «Cannabis» på NRK. Vis mer

Ulovlig i Norge

Cannabis, hasj og marihuana står på narkotikalisten og er derfor forbudt å tilvirke, anskaffe, kjøpe og selge eller oppbevare i Norge.

Hasj og marihuana er de vanligste typene cannabis, ifølge Helse-Norge.

De skriver at cannabisbruk er blitt mer risikofylt de seinere år, samtidig som det er færre enn tidligere som tenker at det er farlig å bruke.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer