SMS-jenta funnet i live

Sier hun ble voldtatt av to menn i kjeller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 13 år gamle amerikanske jenta som ble borte mandag, og tryglet om hjelp via sms, har kommet til rette.

Jenta har sent flere alarmerende tekstmeldinger til sin mor. Politiet i hjemdistriktet New Jersey så vel som i New York har de siste dagene jobbet på spreng for å finne 13-åringen.

Men i dag dukket jenta opp i live. Hun gikk opp til en forbipasserende på gata i Brooklyn og fortalte hun hadde blitt voldtatt av to menn. Den forbipasserende tok seg av jenta, og ringte politiet så vel som jentas mor.

- Hun ser ikke ut til å ha seriøse helsemessige problemer, og vi etterforsker nå påstanden om voldtekt, sier politisjef Robert Troy til nyhetsbyrået AP.

Jenta blir nå undersøkt av leger på et sykehus i New York.

En gutt på 20 og to på 19 år blir i dag avhørt i forbindelse med den angivelige bortføringen. Politiet har ikke siktet noen av dem, og utelukker at de skal ha vært innvolvert i den angivelige voldtekten.

Men i følge politiet skal jenta selv ha skulket skolen mandag. På et kjøpesenter møtte hun en av de tre guttene, og de var sammen fram til ettermiddagen, da de gikk hver sin vei. Etter dette har politiet ikke klart å kartlegge jentas bevegelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer