Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Smugfilmet på solsenter

Den 28 år gamle mannen ble i går avslørt av en hund da han snikfilmet kvinnen som tok solarium i båsen ved siden av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

28-åringen sto oppe på solsenga i sin egen bås, og videofilmet kvinnen som lå nesten helt avkledd ved siden av. Men gjerningsmannen hadde ikke regnet med kvinnens hund, som været den «ubudne gjesten». Schæferen bjeffet for å varsle eieren, og kikkeren ble tatt på fersk gjerning.

Kvinnen fikk hjelp av en ansatt i bingolokalet ved siden av, og 28-åringen ble holdt igjen til politiet ankom.

Hadde mistanke

Den ulovlige filmingen foregikk i går kveld på Ensjø solstudio i Oslo, og mannen ble pågrepet ved 18.30-tida. Han skal ha vært gjest i solstudioet flere ganger, og de ansatte mistenker ham for å ha filmet andre kvinner i solstudioet.

- Det må være jævlig for ei jente å bli filmet på den måten. Vi har hatt mistanke til mannen lenge, men ikke fått tatt ham «på fersken», sier Geir Fredriksen til Dagbladet.

Eieren, Randi Fjeldstad, forteller at båsen han brukte var en av de siste som ikke var blitt «tettet» av en skillevegg helt opp til taket. Dette vil nå bli gjort omgående, forsikrer hun.

Seksuelt krenkende

- Neste gang vi tar en kikker her, skal vi kle ham naken og tvinge ham til å gå gjennom bingolokalet, sier en bestemt Fjeldstad.

28-åringen er siktet for seksuelt krenkende adferd.

Politiet ransaket i går mannens leilighet uten å finne flere opptak.

HADDE MISTANKE: Geir Fredriksen ved Ensjø solstudio hadde mistanke til 28-åringen allerede før han ble tatt for snikfilming i går. Her foran kikkhullet under taket.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling