ILLUSTRASJONSFOTO: Bildeutvalget av falske peniser fylt med kokain er dessverre noe begrenset i våre søkebaser. Men her er et bilde uten penis, uten kokain - og med bare marginal tilknytning til saken. Foto: Medicimage / REX / NTB Scanpix
ILLUSTRASJONSFOTO: Bildeutvalget av falske peniser fylt med kokain er dessverre noe begrenset i våre søkebaser. Men her er et bilde uten penis, uten kokain - og med bare marginal tilknytning til saken. Foto: Medicimage / REX / NTB Scanpix Vis mer

Smuglet dop i falsk penis

Fikk smekk på pungen.

Publisert

Det kan trygt slås fast at han ble tatt med buksene nede, den britiske mannen som 8. februar ble stoppet av tollerne da han ankom Brussel lufthavn etter en reise fra Jamaica.

Etter at narkotesten slo positivt ut, bestemte tollerne seg for å gå noe grundigere til verks. Mannen ble fraktet til Jette universitetssykehus i Brussel, der politiet og legene gjorde store øyne da han til slutt lot underbuksa falle, ifølge den belgiske avisa Bruzz.

For der åpenbarte det seg et stykk fallos av typen «slett ikke ekte», som til alt overmål rommet 127 gram med kokain.

Mannen har sagt at han besøkte mora si i Jamaica, og at en bekjent tilbød ham narkotikaen der.

Aktor har bedt om at mannen skal dømmes til tre års fengsel. Forsvareren ba om en betinget dom, siden mannen skal ha helseproblemer.

Dom i saken faller onsdag denne uka, skriver Het Nieuwsblad.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer