Smuglet puppebilde til Månen

Nå kan det bli ditt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I det som går for å være «romfartshistoriens største skøyerstrek», ble Miss August 1967, DeDe Lind, uten mannskapets viten smuglet om bord Apollo 12 og fraktet tur-retur månen i 1969.

Reservemannskapet skjulte utklippet fra Playboys 1969-kalender om bord kommandomodulen «Yankee Clipper» med merkelappen «Map of a heavenly body».

Nå kan bildet av den toppløse, «fjerde astronauten» om bord bli ditt. Minstebudet ligger på 1000 dollar når auksjonshuset RR Auction legger over 500 fantastiske gjenstander fra romfartens historie under hammeren fra 13. januar.

Uoversettelige perler Toppløsbildet ble først oppdaget om bord Apollo 12 av astronaut Richard «Dick» Gordon, som satt ensom og alene igjen i stillheten om bord kommandomodulen, mens Al Bean og Pete Conrad dro til ned overflaten i landeren og satte menneskefot på Månen for andre gang i historien.

«Pete and Al left me with a great Dick in lunar orbit!», skriver DeDe Lind selv i en signert bildehilsen som også er en del av auksjonen.

Men det var ikke bare Gordon som fikk pupper i rommet. Reservemannskapet hadde også klistret Playboy-bilder på innsiden av sjekklisten som var festet på Conrad og Beans romdrakter. Denne skulle de gjennomgå i detalj mens de utforsket Stormenes hav.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer