Snakk om å våkne med et brak!

Den gigantiske steinblokka gikk ikke akkurat stille i dørene da den gjestet Wanda Denhalter klokka tre om natta.

SKALLEBANK: Wanda Denhalter fra Utah i USA var heldig som bare fikk kjeven knust i møtet med denne steinblokka som rullet ned fra klippen ovenfor huset og braste inn i soverommet. Foto: AP/NTB Scanpix
SKALLEBANK: Wanda Denhalter fra Utah i USA var heldig som bare fikk kjeven knust i møtet med denne steinblokka som rullet ned fra klippen ovenfor huset og braste inn i soverommet. Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kvinnen fra Utah i USA var heldig som kom fra ulykken med en brukket kjeve, etter det ublide møtet med kjempesteinen som løsnet fra en klippe og banet seg vei inn i huset natt til lørdag, melder KSDK.com.

- Steinblokka braste inn i soverommet, sier ektemannen Scot Denhalter.

Han sov hjemme hos sin sønn den natta, for å gjøre plass til gjester som likevel aldri dukket opp, skriver BBC. Dermed lå Wanda Denhalter midt i den store dobbeltsenga, og ikke på sin vanlige side nærmest husveggen.

- Heldig - Hun har definitivt vært heldig, ingen tvil om det. Hadde jeg vært hjemme, ville hun blitt drept. Da hadde hun ligget på sin side av senga, sier Scot Denhalter.

Han forteller at steinblokka rullet ned fra klippen ovenfor huset deres, banet seg vei inn i soverommet og knuste den delen av senga Wanda normalt ville ha ligget på.

- Naboen nede i gata sier de kunne høre henne skrike, sier ektemannen.

Kraftig forslått og i sjokk, klarte Wanda Debhalter å finne telefonen sin og slå nødnummeret. Ektemannen fikk beskjed om ulykken av politi som oppsøkte ham hjemme hos hans sønn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer