SKALLEBANK: Wanda Denhalter fra Utah i USA var heldig som bare fikk kjeven knust i møtet med denne steinblokka som rullet ned fra klippen ovenfor huset og braste inn i soverommet. Foto: AP/NTB Scanpix
SKALLEBANK: Wanda Denhalter fra Utah i USA var heldig som bare fikk kjeven knust i møtet med denne steinblokka som rullet ned fra klippen ovenfor huset og braste inn i soverommet. Foto: AP/NTB ScanpixVis mer

Snakk om å våkne med et brak!

Den gigantiske steinblokka gikk ikke akkurat stille i dørene da den gjestet Wanda Denhalter klokka tre om natta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kvinnen fra Utah i USA var heldig som kom fra ulykken med en brukket kjeve, etter det ublide møtet med kjempesteinen som løsnet fra en klippe og banet seg vei inn i huset natt til lørdag, melder KSDK.com.

- Steinblokka braste inn i soverommet, sier ektemannen Scot Denhalter.

Han sov hjemme hos sin sønn den natta, for å gjøre plass til gjester som likevel aldri dukket opp, skriver BBC. Dermed lå Wanda Denhalter midt i den store dobbeltsenga, og ikke på sin vanlige side nærmest husveggen.

- Heldig - Hun har definitivt vært heldig, ingen tvil om det. Hadde jeg vært hjemme, ville hun blitt drept. Da hadde hun ligget på sin side av senga, sier Scot Denhalter.

Han forteller at steinblokka rullet ned fra klippen ovenfor huset deres, banet seg vei inn i soverommet og knuste den delen av senga Wanda normalt ville ha ligget på.

- Naboen nede i gata sier de kunne høre henne skrike, sier ektemannen.

Kraftig forslått og i sjokk, klarte Wanda Debhalter å finne telefonen sin og slå nødnummeret. Ektemannen fikk beskjed om ulykken av politi som oppsøkte ham hjemme hos hans sønn.

Bekymret - Betjenten fortalte meg at hun hadde vært i en ulykke. Hun hadde akkurat kjøpt nye bil, så jeg trodde det handlet om en bilulykke, sier Scot Denhalter.

Han forteller at da de kjøpte huset nedenfor fjellskrenten i St. George, så likte han svært godt skyggen den ga om sommeren. Men han hadde advart sin kone om risikoen for at stein kan løsne.

- Fjellskrenten har bekymret meg. Ei stor blokk kan løsne og brase gjennom huset. Men min kone sa at det aldri vil skje, sier han.

BILSTØRRELSE: Steinblokka som gjorde pinneved av soverommet til Wanda Denhalter er på størrelse med en større bil. Foto: AP/NTB Scanpix
BILSTØRRELSE: Steinblokka som gjorde pinneved av soverommet til Wanda Denhalter er på størrelse med en større bil. Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer