Snakker ut om sjokkfunnet: - Jeg var sint, redd, trist

Nyfødte India ble funnet i en sammenknyttet plastpose 6. juni. Foreløpig vet politiet ikke hvem foreldrene er.

FORLATT: Politiet i Forsyth County i Georgia delte tirsdag videoen i håp om tips i saken. Reporter: Madeleine Liereng. Video: Storyful Vis mer

Det var 6. juni i år politiet i Forsyth County i Georgia i USA gjorde det sjokkerende funnet: De fant ei nyfødt jente pakket inn i en plastpose i skogen i byen Cumming.

Trodde det var en katt

Politiet ble kontaktet av to søstre, som losset en trailer utenfor huset sitt, da den ene av søstrene, Kyler Ragatz, hørte det hun til å begynne med trodde var en katt, skriver ABC News.

- Det hørtes ut som en baby, men man tror jo ikke at det er en baby, sier den andre søstera, Kayla Ragatz.

Søstrene bestemte seg for å ta med seg ei lommelykt og foreldrene sine for å finne ut hva slags lyd det var de hørte. Det var da de fant den lille jenta, som har fått navnet India.

- Hun var i en sammenknyttet plastpose, men armen hennes stakk ut av posen, sier Kayla.

Kyler forteller at hun «startet å gråte … det var så emosjonelt».

- Jeg var sint, redd, trist, sier Kyler.

- Helter

Politiet ble umiddelbart kontaktet, og en av dem som rykket ut var Terry Roper. I programmet «Good Morning America» onsdag fortalte han om det som møtte ham i skogen.

- Vi fikk tatt henne opp, pakket henne inn, fått i henne litt varme, og jeg fikk snakket litt med henne, forteller Roper.

- Jeg ville trøste henne. Litt seinere innså jeg at det var første gangen hun hadde følt kjærlighet og jeg fælte meg beæret over at jeg fikk gitt henne det.

Politisjefen i Forsyth County, Ron Freeman, kaller de to søstrene Ragatz og foreldrene deres heltene i historien.

- Å høre en lyd som kommer som er en betydelig avstand fra huset, at denne babyen kan grine så høyt mens den ligger i en sammenknyttet pose. At de faktisk gikk for å undersøke dette. Uten dem hadde dette vært en helt annen, og mye mer tragisk historie, sier Freeman.

Politiet vet ikke hvem som er foreldrene til den lille jenta som ble funnet i skogen, og de antar at hun ble født bare timer før hun ble funnet.

- Dem som la fra seg dette barnet der gjorde det ikke med den intensjon at barnet skulle bli funnet. Vi trenger folks hjelp. Noen vet noe om lille India, sier Freeman, som omtaler funnet som «mirakuløst, men forferdelig».

Frigjorde video av jenta

Tirsdag frigjorde derfor politiet videoen av da jenta ble funnet i håp om å få nye tips i saken.

I videoen kan man se hvordan politiet river opp den gule plastposen og finner jenta gråtende, mens navlestrengen hennes fortsatt er intakt.

Flere av betjentene sier «beklager» til den gråtende lille jenta, før de pakker henne inn i et teppe.

Ifølge Fox News har tusenvis av mennesker kontaktet det lokale politikontoret for å forhøre seg om muligheten for å adoptere den lille jenta, men inntil videre fokuserer politiet på å finne hennes familie.

- Noen kjenner noen som var gravide. Dette var tett på termin. Hun er ikke gravid nå, og det er ikke noe barn. Det er ganske uforklarlig, sier Freeman.

Inntil videre er India tatt hånd om av det lokale barnevernet og er plassert i et fosterhjem.

- Utrolig nok så går det veldig bra med henne. Hun har fått nesten 500 politimenn som surrogatfedre nå. Vi vil gjøre alt som står i vår makt for å finne ut hvem som forlot dette barnet og, veldig viktig, hvorfor, sier Freeman.