Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snakker via kontoret

Mens partileder Thorbjørn Jagland (Ap) hviler ut etter sykdommen, snakker han ikke med nestleder Jens Stoltenberg. All kommunikasjon skjer gjennom partikontoret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Thorbjørn har gitt uttrykk for at han ønsker ro og hvile. Derfor har det som har vært nødvendig av kontakt skjedd gjennom partikontoret, sier Stoltenberg til TV 2.

Via en av sine medarbeidere sendte Jagland tirsdag sin første melding fra hvilestedet i den norske ambassadørboligen i Tel Aviv i Israel.

- Jeg vet at han er klar til innsats når sykmeldingsperioden er ute. Han er opptatt av at dere legger mest mulig til rette til han er tilbake, så han kan komme raskt i gang, var beskjeden utredningssekretær Jan Bøhler i Arbeiderpartiet formidlet til partikollegene.

Ifølge Bøhler ringer Jagland til ham nesten hver dag for å komme med tilstandsrapporter.

Jagland er ennå for sliten av sykdommen til å ringe Jens Stoltenberg, men 4. februar deltar begge på en reise til USA sammen med Stortingets utenrikskomité. Det er Jaglands første arbeidsdag etter at sykmeldingen hans går ut.

(NTB)

KOMMUNISERER: Jagland og Stoltenberg er på talefot, men foreløpig bare gjennom partikontoret.
Hele Norges coronakart