Snakket med drapssiktet

Mannen som er siktet for drap etter fredagens knivstikking i Bergen, har ikke diskutert spørsmål om straffskyld med sin forsvarer.

BLOMSTER: Blomster er blitt lagt ned på stedet der en person ble knivstukket ved en bensinstasjon på Danmarks plass i Berg fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
BLOMSTER: Blomster er blitt lagt ned på stedet der en person ble knivstukket ved en bensinstasjon på Danmarks plass i Berg fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forsvarer Jørgen Riple hadde lørdag kveld innledende samtaler med sin klient, som er i 20-årene, skriver Bergensavisen.

– Vi har ikke diskutert spørsmålet om straffskyld, sier Riple og legger til at den drapssiktede skal avhøres søndag.

Politiet har varslet fengslingsmøte mandag, men det er ikke avklart hvor mange som vil bli fremstilt for varetektsfengsling. Ti menn er pågrepet i saken.

Eide forteller at etterforskningen fremdeles pågår, at det gjenstår flere avhør og tekniske undersøkelser. Det pågår også ransaking på flere adresser i Bergen.

Politiadvokat Trond Eide i Vest politidistrikt sa lørdag at etterforskningen fortsatt pågår og at det gjenstår både avhør og tekniske undersøkelser. Det har vært ransakelser på flere adresser i byen.

Politiet har også sikret seg videoopptak av knivstikkingen, som skjedde på en bensinstasjon ved Danmarks plass fredag kveld.

– Filmen viser hendelsen så tydelig at vi kan sikte en person for drap, bekrefter Eide.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer