Snakket med kjæresten i Litauen kvelden før

Opphengt gårdsarbeider fortsatt i koma. - Vi vil ikke spekulere, sier etterforskningslederen.

SJOKKERENDE FUNN: Melkebonden i Bjørndalen i Nærøy kommune fant den ansatte gårdsarbeideren (31) hengt opp i tau rundt hender i føtter i dette huset på gården på morgenen påskeaften. Litaueren ligger fortsatt i koma på St. Olavs Hospital og kan ikke avhøres før neste uke. FOTO: MORTEN WENGSTAD, YTRINGEN.
SJOKKERENDE FUNN: Melkebonden i Bjørndalen i Nærøy kommune fant den ansatte gårdsarbeideren (31) hengt opp i tau rundt hender i føtter i dette huset på gården på morgenen påskeaften. Litaueren ligger fortsatt i koma på St. Olavs Hospital og kan ikke avhøres før neste uke. FOTO: MORTEN WENGSTAD, YTRINGEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den litauiske gårdsarbeideren som ble funnet opphengt i tau i sterkt forkommen tilstand i Nærøy kommune i Nord-Trøndelag påskeaften, kan ikke bli avhørt av politiet før over helgen.

Han ligger fortsatt i kunstig koma på St. Olavs Hospital i Trondheim.

På tross av avhør av flere slektninger av 31-åringen, som også bor i Namdalen, og en telefonsamtale med kjæresten hans hjemme i Litauen, har politiet ingen mistenkte eller avgjørende spor i den gåtefulle saken i bygda Bjørndalen.

- Normalt kvelden før - Kjæresten sier at hun var i kontakt med han kvelden før på sosiale medier. Hun forteller at alt virker normalt. Tidligere på langfredag møtte han personlig andre kjente i området. De forteller det samme - at alt virket normalt, opplyser etterforskningsleder Bengt Ivan Blom hos politiet i Namsos til Dagbladet torsdag ettermiddag.

Det var bonden på gården som fant gårdsarbeideren hengende i trappa ned fra 2. etasje i huset han leier, med tau rundt hender og føtter,  ved 10-tiden påskeaften.

Han skal ha fortalt at det kom to menn seint på kvelden, før han ble fraktet til sykehuset i Trondheim med luftambulanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer