Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snikfilmet damerumper - igjen

Dømt to ganger på seks måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 38-åring fra Bergen er dømt til fengsel i seks måneder for å ha snikfilmet damerumper i rulletrappen ved flere kjøpesentere i Bergen.

Dette er ikke første gang mannen er ute i hardt vær. I februar ble han idømt en betinget dom for den samme overtredelsen.

Filmingen har skjedd i perioden mellom november 2005 og mai 2006, skriver Bergens Tidende. De uvitende kvinnenes underliv og overkropp er festet til videotape ved hjelp av et lite hull i videobagen.

- Han har plassert vesken på gulvet, og styrt den med foten, mens han har stått og fiklet med en mobiltelefon, sa politioverbetjent Tore Salvesen ved Laksevåg lensmannskontor til avisen da mannen ble tatt på fersk gjerning ved Vestkanten kjøpesenter i mai.

Ifølge retten har 38-åringen systematisk og planlagt krenket et stort antall unge kvinner. Mannen er også dømt for å ha filmet tre ulike nabokvinner mens de var avkledd eller iført bare undertøy.

- Dette er en personlig tragedie. Min klient har vedtatt dommen, han vil ta straffen sin og legge dette bak seg, sier mannens forsvarer Beate Hamre.

DØMT TIL SEKS MÅNEDERS FENGSEL: En 38 år gammel mann er i Bergen Tingrett dømt til seks måneders ubetinget fengsel for å ha filmet oppunder skjørtene til en rekke unge kvinner.