Snikfotografert i solarium

Naken i solstudioet oppdaget trømsøkvinnen et kamera. Mannen sier han egentlig skulle ta nakenbilder av kjæresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen hadde smurt seg inn med olje og sto klar til å legge seg på solsenga da hun så et digitalkamera i glipa mellom avlukkene.

Nektet og stakk av

- Det var en forferdelig opplevelse, sier kvinnen til Nordlys. 27-åringen ønsker å være anonym. Den ekle opplevelsen skjedde på tirsdag kveld på Solforum i Tromsdalen.

Kvinnen kledde på seg med en gang, sa i fra til de ansatte og gikk til naborommet og banket på. Der fant hun en mann i 20-årene.

- Jeg forlangte å få kameraet og brikken med bildene. Da han til slutt åpnet døra nektet han bombastisk for at han hadde noe kamera. Etter at han først hadde invitert meg med på utsiden for å diskutere og etter at jeg likevel så at han hadde et fotoapparat inne i avlukket, kledde han på seg i stor fart og løp fra solstudioet, forteller kvinnen til Nordlys.

Kvinnen fikk notert bilnummeret til den ukjente mannen. Deretter anmeldte hun saken, og politiet har nå avhørt mannen.

- Ville fotografere kjæresten

Politiet tror nå det kan dreie seg om en ytterst pinlig misforståelse. I alle fall tenderer politiet til å tro på mannens forklaring om at han egentlig skulle fotografere kjæresten. Han sier han stakk fordi det hele ble så flaut.

Leder av solstudioet tror ikke på forklaringen. For selv om det stemmer at de kom sammen, fikk de tildelt avlukker på to helt forskjellige steder.

- Det er helt utenkelig at han kan ha trodd kjæresten var i naborommet, sier Arild Sørensen til avisa.

Kjæresten ante ingenting

Heller ikke 27-åringen som ble fotografert tror på mannens forklaring. Hun ble sittende igjen i solstudioet til kjæresten hans var ferdig.

Jenta ble sjokkert da hun fikk høre hva som hadde skjedd, men hevder kjæresten ikke hadde noe kamera, fordi hun selv hadde fått det av han til å ha det i sin veske. Etter en nærmere sjekk lå det ikke noe kamera der.

Avlukkene på solsenteret har faste vegger, men det er en glipe på 10-12 centimeter ved gulvet. Det var her mannen plasserte kameraet. Solstudioet sier glipa er der på grunn av ventilasjon, og har ikke tenkt å tette den igjen.

Politiet fikk kameraet av mannen, og har nå gått gjennom kameraet og fant ingen bilder av jenta.

- Han har hatt god tid til å slette bildene eller bytte minnebrikken, jeg er redd bilder av meg kan dukke opp på et lugubert nettsted, sier 27-åringen som i framtida kommer til å sole seg helt andre steder.