Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snikfotograferte damer i prøverom

29-åringen hadde over 1000 bilder av avkledde kvinner da han endelig ble tatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag ble det slutt på leken for Sundsvall-mannen som har tilbrakt store deler av de siste årene med å snikfotografere på klesforretninger. Han stilte seg utenfor prøverommene da han så damer gå inn. Så ventet han til de hadde kledd av seg før han stakk digitalkameraet under veggen eller gjennom gardinen. Knips - knips - knips, og så stakk han fra stedet.

- Det er en hobby jeg har drevet med i flere år, forklarte 29-åringen til politiet da han ble tatt fredag.

To kvinner på 16 og 20 år oppdaget kameraet som ble stukket under prøveromsveggen, og reiv til side gardinen. Mannen la på sprang da de ropte på hjelp, men kvinnene ga politiet et så godt signalement at han ble pågrepet etter kort tid - på et annen kjøpesenter.

- Han har erkjent å ha tatt et tusentall bilder og at han fotograferte 16- og 20-åringen, sier polititalsmann Kjell Åhsberg til Dagbladet i Sundsvall.

Politiet har beslaglagt PC-en som de fant da de ransaket mannens hjem. Nå skal de gå gjennom samtlige av de over tusen datalagrede bildene av fremmede kvinner i ferd med å prøve klær.

<B>KINKY HOBBY: Svensken brukte fritida på å henge ved prøverom og ta bilder av uanende kvinner.