Snikislamiserer Frp

Stadig flere ikke-vestlige innvandrere kommer ut av skapet.

STØTTER SIV:Norskiraneren Mazyar Keshvari, halvt domnikanske Ylonka Sosa (18), norskindiske Himanshu Gulati og norskbosnieren Adnan Masko. Foto: GUNNAR THORENFELDT
STØTTER SIV:Norskiraneren Mazyar Keshvari, halvt domnikanske Ylonka Sosa (18), norskindiske Himanshu Gulati og norskbosnieren Adnan Masko. Foto: GUNNAR THORENFELDT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Dette er vår tids viktigste kamp. Radikal Islam er en mørk og skummel ideologi. Det vi driver er frihetskamp, sa Frps partiformann Siv Jensen da Dagbladet.no møtte henne i går på hennes kontor. Den siste tiden har hun stått slik hun helst vil stå.

- Det har vært en storm. Men noen må stå oppreist, sier Jensen.

Muslimer for SivMens Fremskrittspartiet for tjue år siden argumenterte mot innvandrere, er det nå Frp som slåss for innvandrerne, ifølge Jensen. For det er ikke bare det norske samfunnet som blir snikislamisert. Også Frp får stadig flere medlemmer som tror på Allah.

To av de ti fremste Oslo-kandidatene til stortingsvalget har minoritetsbakgrunn. En av dem er Mazyar Keshvari, som står på femte plass.

- Frp er innvandrernes siste skanse, sier Keshvari. Han forteller at han har blitt slått, skjelt ut og spyttet på etter at han ble aktiv i partiet.

- Men majoriteten har vært positive, sier han. Keshvaris failie rømte selv fra regimet i Iran. - For meg blir det ekstra ille når jeg ser at mitt nye hjemland går i samme retning. Derfor blir kampen mot radikal Islam enda viktigere for oss som har måtte leve med et muslimsk totalitært regime, sier norskiraneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer