Snikmord nummer sju?

I USA ble en mann i natt skutt rett ned mens han sto og fylte bensin. Drapet skjedde bare 40 kilometer fra Washington, der seks mennesker har blitt drept på samme måte i løpet av få dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge AP ble to menn observert da de kjørte vekk fra stedet i en hvit bil rett etter skytingen. Drapet skjedde i Manassas, en Washington-forstad i delstaten Maryland, rundt klokken 8 lokal tid (4 norsk tid).

Utover å bekrefte at en mann er skutt og drept, har det lokale politiet foreløpig få opplysninger om selve drapshandlingen. De tar nå kontakt med politiet som har etterforsket de andre drapssakene for å koordinere etterforskningene.

Dermed kan det være den samme snikmorderen som har drept sitt sjuende offer, i tillegg til de to som er skadet i tilsvarende skyteepisoder i og rundt USAs hovedstad.

Onsdag ga morderen tegn fra seg, idet det ble funnet et tarotkort med påskriften «Kjære etterforskere, jeg er Gud». Kortet ble funnet like ved stedet hvor en 13 år gammel gutt ble skutt og såret mandag.

Fra før av jobber 195 politimenn fra lokale, statlige og føderale instanser jobber med saken. De sjekker nå lister over siste riflesalg, lister over snikskyttere som har tjenestegjort i militæret og 1400 tips fra publikum.

Les mer om de andre drapene her.

<B>OFFER NUMMER SJU? </B>Nattens offer ble skutt da han sto og tanket bilen. Store politistyrker jakter nå på en eller flere drapsmenn.