Snikmorderne koples til flere drap

Keenya Cook (21) ble drept i døråpningen den 16. februar i år. Hong Ballenger (45) ble skutt og drept med ett skudd i bakhodet da hun var på vei inn i bilen den 23. september i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Koreansk-fødte Ballenger var på vei ut fra skjønnhetssalongen sin da hun ble skutt og drept i Baton Rouge i Louisiana den 23. september i år.

Politiet koblet ikke saken til de øvrige snikmordersakene før nå fordi hun ble ranet etter at hun var skutt. Hun hadde 1000 dollar i veska. Den ble borte etter drapet.

- Hun merket ingen ting. Hun hadde dagens omsetning med seg og var på vei for å levere de i banken, sier ektemann James Ballenger.

Politiet begynte å sjekke drapet mot snikmorderne etter at det ble kjent at de to drapssiktede, John Allen Muhammad (41) og John Lee Malvo (17) hadde vært i Baton Rouge i sommer.

Funn i bilen til de to siktede skal vise at de var i Baton Rouge den dagen trebarnsmora Hong Ballenger ble drept.

Stadig flere drap

De to siktede koples til stadig flere drap. Louisiana er den fjerde delstaten som nå tar ut siktelse mot de to. Myndighetene i Alabama sier nå at prosjektilene som drepte en kvinne i en brennevinsbutikk den 21. september i år, stammer fra våpenet som ble funnet i de drapssiktedes bil.

Justisminister John Ashcroft opplyser at etterforskningen har vist at de to ikke har hatt flere hjelpere, og at det ikke vil bli tatt ut tiltale mot andre enn de to i forbindelse med drapene.

Etterforskningen mot de to er stadig bare i begynnelsen. De er foreløpig siktet for ti drap, men politiet i Tacoma i Washington opplyser at de to kan ha drept den 21 år gamle Keenya Cook den 16. februar i år.

Hun ble skutt da hun åpnet døra hjemme.

Muhammad og Malvo var i Tacoma den 16. februar i år da Keenya Cook ble skutt og drept i sitt hjem. Politiet opplyser at de to kan ha hatt tilgang til våpenet som drepte henne.

Ordfører Bobby Bright i Montgomery sier at de er nødt til å undersøke om de to står bak langt flere forbrytelser.

På den karibiske øya Antigua har politiet begynt å sjekke ut om Muhammad og Malvo kan stå bak voldshandlinger på øya mens de bodde der. De sjekker også hvordan Muhammad fikk tak i et ulovlig pass til Antigua.

  • Les mer på CNN.
SKUTT I FEBRUAR: Keenya Cook, (21) ble skutt og drept da hun åpnet døra hjemme. John Allen Muhammad og John Lee Malvo koples nå til drapet.
<B>KOPLES TIL FLERE DRAP: John Lee Malvo (17) og John Allen Muhammad (41) fotografert under et besøk til familien i Louisiana.