Snikmorderne koples til flere drap

Keenya Cook (21) ble drept i døråpningen den 16. februar i år. Hong Ballenger (45) ble skutt og drept med ett skudd i bakhodet da hun var på vei inn i bilen den 23. september i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Koreansk-fødte Ballenger var på vei ut fra skjønnhetssalongen sin da hun ble skutt og drept i Baton Rouge i Louisiana den 23. september i år.

Politiet koblet ikke saken til de øvrige snikmordersakene før nå fordi hun ble ranet etter at hun var skutt. Hun hadde 1000 dollar i veska. Den ble borte etter drapet.

- Hun merket ingen ting. Hun hadde dagens omsetning med seg og var på vei for å levere de i banken, sier ektemann James Ballenger.

Politiet begynte å sjekke drapet mot snikmorderne etter at det ble kjent at de to drapssiktede, John Allen Muhammad (41) og John Lee Malvo (17) hadde vært i Baton Rouge i sommer.

Funn i bilen til de to siktede skal vise at de var i Baton Rouge den dagen trebarnsmora Hong Ballenger ble drept.

Stadig flere drap

De to siktede koples til stadig flere drap. Louisiana er den fjerde delstaten som nå tar ut siktelse mot de to. Myndighetene i Alabama sier nå at prosjektilene som drepte en kvinne i en brennevinsbutikk den 21. september i år, stammer fra våpenet som ble funnet i de drapssiktedes bil.

Justisminister John Ashcroft opplyser at etterforskningen har vist at de to ikke har hatt flere hjelpere, og at det ikke vil bli tatt ut tiltale mot andre enn de to i forbindelse med drapene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer