- Snikskytteren er frustrert

Har snikskytteren i USA etterlatt seg et brev til? Politiet undersøker et nytt brev og kula som ble brukt til å drepe bussjåføren Conrad Johnson i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er fortsatt ikke endelig avklart om det er samme mann som står bak de ni foregående snikdrapene og gårsdagens. Ballistiske eksperter undersøker funnene gjort på åstedet.

Avisa Baltimore Sun melder at etterforskerne har funnet et brev bak bussen der Conrad Johnson ble drept i går. Ifølge avisa ble det fremmet liknende krav i det nye brevet som i det som ble funnet etter lørdagens skyting. Det var i dette brevet at snikskytteren truet med å ta livet av barn, dersom han ikke får 10 millioner dollar.

Det er ikke endelig bekreftet at brevet stammer fra snikskytteren, som nå truer med å ta livet av barn også.

Politiet har nå gått ut og bedt drapsmannen ta kontakt med dem.

- Du indikerte at dette handler om mer enn vold. Vi venter på å høre fra deg. Det er viktig at vi gjør dette uten at flere blir skadd. Ring oss på det samme nummeret du har brukt tidligere, sa etterforskningsleder Charles Moose på en pressekonferanse i går.

-Frustrert

Kilder CNN har snakket med hevder at brevet som er funnet avdekker en frustrert person. Brevskriveren klager over at han flere ganger har forsøkt å komme i kontakt med politiet bare for å oppleve at politiet la på røret.

FANT BREV: Etterforskerne har foreløpig ikke bekreftet at brevet stammer fra snikskytteren.