Snøfall ga trafikkaos

Oslo og deler av Østlandet fikk seks-syv centimeter snø i natt. Dét førte til kaos i trafikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Les værmeldinga på Dagbladet.no!

I løpet av noen timer etter midnatt kom det seks - sju centimeter snø på Østlandet. I hovedstaden var dette årets første snøfall mens store deler av Østlandet hadde fått et lite forvarsel i forrige uke og bilistene var bedre skodd til å møte vinteren.

Politiet i Oslo opplyser at snøen og de glatte gatene førte til et stort antall uhell og mange skadde biler.

Alvorlige personskader var likevel ikke registrert ved 6-tiden søndag morgen.

Et spesielt problem i Oslo var fraværet av drosjer. Mange sjåfører som ikke hadde fått vinterdekkene på plass, valgte å holde seg vekk fra sentrum, noe som førte til store problemer for folk som skulle hjem utover natten.

Både på Romerike, i Follo og i Asker og Bærum hadde politiet nok å gjøre med meldinger om utforkjøringer, kollisjoner og mindre trafikkorker på veiene. På de store gjennomfartsveiene, som E18 mellom Oslo og Drammen og E6 nordover fra Oslo, gikk trafikken forholdsvis greit.

Meteorologisk institutt varsler bedre vær søndag. Det blir mildere, så mange steder vil nok den tidlige snøen forsvinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer