Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snøkaos på E18

KRAGERØ (Dagbladet): Tre vogntog laget fullt kaos på E18 utenfor Kragerø i timevis i går ettermiddag og kveld. Det første som veltet i snøkaoset, var lastet med eksplosiv gass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg kolliderte to vogntog utenfor Tønsberg, slik at E18 var sperret hele formiddagen. Ingen personer ble skadd i de mange ulykkene på E18, men de materielle skadene var svært store.

Rett før klokka 18 i går kveld fikk føreren av et vogntog lastet med papir skrens på kjøretøyet. Ferden på det såpeglatte føret endte med at bil og tilhenger kilte seg fast i autovernet og sperret hele E18 i nesten fire timer.

- Et annet vogntog klarte ikke å stanse for køene som hopet seg opp. Dermed kjørte føreren utfor veien og veltet, opplyser vaktsjef Kjell Søreide ved Kragerø politistasjon.

- Det første vogntoget som veltet, fikk skrens rett før det skulle kjøre ut på E18. Lasten var gassflasker med acetylen og surstoff. På grunn av eksplosjonsfaren måtte vi stenge E18, sier Søreide.

KAOS:</B> Fem vogntog laget kaos på det såpeglatte føret på E18 i går. Dette vogntoget kilte seg så fast utenfor Kragerø, at tilhengeren måtte skjæres løs fra trekkvogna.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!