Snøkaos på veiene - stanser all busstrafikk

Metereologene fikk rett - på god vei mot en halvmeter snø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Meteorologene har rett igjen - snøen laver ned over Sørlandet og Østlandet i morgentimene torsdag og skaper kaoslignende veiforhold på flere strekninger fra Mandal i sør til området ved fylkesgrense mellom Østfold og Akershus i øst.

- I Oslo-området ser det ut til at snøværet iallefall holder på til 12-13-tiden, sa statsmeteorolog Bente Wahl til NRK Østlandssendingen ved 07-tiden.

Her kan du sjekke været for dagen og framover

Oslo-regionens store kollektivselskap Ruter melder ved 07.45-tiden at all busstrafikk i Oslo er innstilt denne morgenen på grunn av glatt føre. Ruter venter med å sette i gang bussene igjen til brøytebiler har fått unna det store snøfallet.

Det er første gang denne vinteren at Ruter må melde pass.

Alt disponibelt brøytemannskap er ute på veien, opplyser Vegtrafikksentralen Øst (Oslo) og Sør (Porsgrunn).

Og det er trafikale problemer flere steder. Rett før kl. 10 kunne Oslo-politiet melde på Twitter at alle tre felt i Brynstunnelen på Ring 3 var stengt av tre lastebiler med stans på samme sted.

Sommerdekk: - fryktelig dårlig ide - Det er en fryktelig dårlig ide å kjøre bil med sommerdekk, sier trafikkoperatør Hans Petter Medalen ved Vegtrafikksentralen Sør i Porsgrunn til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.