HAVNET PÅ SIDEN:  En kvinne ble kjørt til sykehus med lettere skader etter at mellom 4 og 6 biler var involvert i en ulykke på E-18 nord for Larvik. Det er svært glatt på veiene i Vestfold.
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
HAVNET PÅ SIDEN: En kvinne ble kjørt til sykehus med lettere skader etter at mellom 4 og 6 biler var involvert i en ulykke på E-18 nord for Larvik. Det er svært glatt på veiene i Vestfold. Foto: Trond Reidar Teigen / ScanpixVis mer

Snøkaos på veiene på Østlandet

Politiet ber folk kjøre forsiktig, om de i det hele tatt må bevege seg på veiene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Glatte veier og snø både horisontalt og vertikalt skapte lørdag store problemer for bilister på deler av Østlandet. Det meldes om mange trafikkuhell, men ingen alvorlige skader.

Snøen lavet ned og i tillegg føyket veiene til enkelte steder. Politiet oppfordrer folk til å kjøre forsiktig, om de i det hele tatt må bevege seg på veiene.


Midt på dagen var E18 i ferd med å føyke igjen ved Kopstadkrysset nord i Vestfold. Gjennom dagen ble det meldt om fire-fem trafikkuhell i fylket, men ingen der det var snakk om alvorlige skader.


I Østfold ble sju personer brakt til sykehus etter en ulykke på E6 ved Skjeberg, men ingen av dem ble alvorlig skadd, ifølge politiet.

Fem biler var innblandet i en kollisjon ved Fåvang i Oppland lørdag ettermiddag, uten at noen av dem ble alvorlig skadd, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.


Veihjelperne i Viking hadde ved 16-tiden lørdag hatt rundt 700 oppdrag der folk måtte ha hjelp for å få bilen tilbake på veien, skriver VG Nett.


I Oslo ble det store kollektivproblemer som følge av været. Både for T-banen og trikken var det forsinkelser.


- Noen avganger er innstilt, og det er betydelig redusert fremkommelighet på alle linjer, sier kommunikasjonssjef Gry Isberg i Ruter til Aftenposten.no.


(NTB)