Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snøkaoset i Oslo avlyst

Men i ettermiddag kommer vinteren også i sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mens Hedmark og Oppland nå har full vinter etter et snøfall på rundt 20 centimeter, slapp hovedstadsbeboerne unna med en kalddusj i dag tidlig.

- Temperaturen holdt seg på et par plussgrader, så det har regnet fra Oslo og sørover. Men på Holmenkollen snør det, og her på Blindern ser jeg det sludder litt nå, så man skal ikke langt opp før værendringen er der, sier vakthavende meteorolog Terje Alsvik Walløe ved Meteorologisk instititutt til Dagbladet.no.

Allerede om noen timer vil kulden merkes også i Oslo sentrum og lenger sør i landet. Men ingen sjokkåpning på vintermånedene denne gang.

• Få de siste væroppdateringene for hele landet her

- I ettermiddag og utover kvelden vil vi for første gang havne under null grader og få et tynt snødekke samtidig som vinden øker på. Men det er bare snakk om noen få centimeter, og nedbøren gir seg i natt. Da burde det gå greit å rydde opp før bilistene står opp om morgenen, tror Walløe.

Men i de mer vinterforberedte norske fylkene i Sør-Norge vil det fortsette å snø.- I Hedmark og Oppland er det skikkelig vinter. Etter hvert får de også sol, så da blir det nok veldig vakkert, lover meteorologen.

• Send oss dine vinterbilder med mms til 2400 eller til [email protected]!

GLEDER DU DEG? Ta det med ro, bildet er fra forrige vinter. Men i kveld blir det frost for første gang i denne runden i Oslo sentrum.
GLEDER DU DEG? Ta det med ro, bildet er fra forrige vinter. Men i kveld blir det frost for første gang i denne runden i Oslo sentrum. Vis mer
image: Snøkaoset i Oslo avlyst