Snoket i Lahnsteins e-post

Redningsselskapets granskning avslører at Monica Kristensen Solås skal også ha lest e-poster til og fra styremedlemmer i Redningsselskapet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Både private og offisielle e-poster sendt til og fra Anne Enger Lahnstein ble søkt etter av hennes etterfølger i sjefsstolen, Monica Kristensen Solås. Det går fram av den interne granskningen av e-post skandalen i Redningsselskapet som legges fram for styret i dag. Det er kilder med innsyn i rapporten som opplyser dette til Dagbladet.

– Jeg kjenner Redningsselskapet og er glad i det. Jeg har fulgt denne saken med stigende vantro, men ønsker ikke å kommentere enkeltdetaljer på det nåværende tidspunkt, sier en oppgitt Anne Enger Lahnstein. Hun forlot Redningsselskapet da hun ble fylkesmann i Østfold i januar 2004.

Kristensen Solås avviser I rapporten som legges fram for Redningsselskapets styre i dag, går det fram at Kristensen Solås har søkt på datafiler som lå igjen etter forgjengeren Lahnstein på selskapets servere. Det gjelder både virksomhetsrelaterte og private e-postfiler. Søkene går helt tilbake år 2000, da Lahnstein ble ansatt.

Rapporten er utarbeidet av et utvalg under ledelse av advokat Ellen Dehn Arvesen som er satt ned for å granske det interne bråket i Redningsselskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer