Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snøras og uvær stenger E6 og 23 andre veier i Finnmark

Ferjer innstilt.

SJANSELØSE VEIFORHOLD: Situasjonen på E6 over Sennalandet i Finnmark kl. 08.39 - her ved Aisaroaivi. Webkamera: Statens vegvesen.
SJANSELØSE VEIFORHOLD: Situasjonen på E6 over Sennalandet i Finnmark kl. 08.39 - her ved Aisaroaivi. Webkamera: Statens vegvesen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

E6 over Sennalandet er stengt etter at det har gått et snøras som sperrer veibanen.

Uværet herjer fortsatt med Finnmark. Ytterligere 23 veistrekninger er stengt.

- Det har gått ett ras ved Stokkedalen. Når det blir lyst vil de ta en vurdering om veien skal åpnes, sier trafikkoperatør Stine Øksendal ved Veitrafikksentralen (VTS) i Finnmark til iFinnmark natt til fredag.

Situasjonen skal vurderes på nytt fredag morgen, men veien er stengt inntil videre, ifølge Statens vegvesen.

Ytterligere 23 veistrekninger var ved 08-tiden stengt på ubestemt tid på grunn av uvær og fare for snøras, det er kolonnekjøring på seks strekninger, to ferjestrekninger er innstilt og veivesenet advarer om svært vanskelige kjøreforhold på fylkesvei 889 mellom Snefjordholmen bom og Smørfjord.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling