Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snøras sperrer E6 i Finnmark

Veien sperret over lengre strekning. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et snøras har gått over E6 i Finnmark og sperrer veien over en lengre strekning. Politiet tror ikke noen er tatt av rasene.

Det ene raset gikk mellom 22.30 og 23 tirsdag kveld.

- Det er et stort ras midt mellom Stabbursdalen og Lakselv. Det dekker en lang strekning, men er ikke mer enn 0,5 til 1 meter dypt, så vi har ingen grunn til å tro at mennesker eller biler er tatt av raset, sier operasjonsleder Kaia Lilleby ved Finnmark politidistrikt til NTB.

Litt før klokka 23 meldte Statens vegvesen at E6 i Finnmark ved Njirran i Langfjorden, vest for Alta, er stengt på grunn av et annet ras.

Snøskredfaren er stor og økende i hele Nordland, Troms og Vest-Finnmark på grunn av kraftig mildvær som bringer med seg store mengder regn. E69 er stengt på strekningen Olderfjord – Honningsvåg i Finnmark fram til ny vurdering klokka 8 onsdag morgen på grunn av uvær og rasfare.

- Vi oppfordrer alle som skal ferdes på veiene i natt og onsdag til å ta hensyn til forholdene og sjekke veimeldingene først, sier Lilleby.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling