Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snørr og tårer i Louises hjemby

Skuffelse, snørr og tårer var reaksjonene blant innbyggerne i Louise Woodwards hjemby Elton da det ble kjent at dommen var redusert til uaktsomt drap. Det eneste supporterne vil godta er full frifinnelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En viss lettelse bredte seg blant innbyggerne i Elton da de fikk vite at bysbarnet likevel ikke ble dømt til livsvarig fengsel i ettermiddag. Men innbyggerne vil likevel jobbe for full frifinnelse av Louise Woodward.

Riktig retning

- I det minste er dette et skritt i hennes retning. Men vi kommer ikke til å gi oss før hun er frikjent. Verken redusert dom eller soning hjemme i England er akseptabelt for oss. Louise er uskyldig, og kampanjen kommer til å fortsette til hun er hjemme igjen, sa en av kampanjelederne, skriver NTB.

- Louise er ikke skyldig. Hun var bare på feil sted til feil tid og bør løslates, sa en ung jente fra Elton til CNN i ettermiddag. Flere andre uttrykte at de ble kvalme av saken og at det eneste riktige, var full frifinnelse.

Fullstappet pub

I kampanjens hovedkvarter, The Rigger Pub i Elton, hadde bortimot 400 mennesker trengt seg inn i de små lokalene for å følge mandagens begivenheter. Alles øyne var rettet mot storskjermen som viste internett-siden der avgjørelsen ville komme. De hadde like lite hell som alle andre med å få lastet ned dokumentet på de travle nettsidene mandag ettermiddag, og fikk til slutt nyheten via tv.

Enkleste utvei

Selv om de var skuffet, medga mange at de hadde ventet denne avgjørelsen.

- Det var den enkleste veien ut av det for dommeren. På denne måten kunne han tilfredsstille begge parter, uttalte en av supporterne.

Klokken 21.00 i kveld vil dommeren offentliggjøre hvilken straff au pairen Louise skal få. Dagbladet :på nettet følger saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!