Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snøsjokk!

Snakk om væromslag: Lørdag var det sol og uterestaurantvær på store deler av Øst- og Sørlandet. Søndag morgen var det rene julestemningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Oslo hadde mai-snøen lagt seg rundt hele byen, og det var gufsete og kaldt. Neppe det været de solhungrige hadde håpet på.

På Vestlandet derimot, var været langt mer utevennlig. Også i Tromsø var det strålende vårvær med sol fra skyfri himmel. Til tross for sola var det kaldt i lufta, men ikke verre enn at folk satt ute i le av vinden.

Meteorologene kan ikke love særlig bedre vær i dagene framover for dem som fryser. Snø kan stedvis gi vanskelige kjøreforhold østafjells.

Dette er Storm Weather Centers værvarsel for mandagen:

Østlandet: Skyet, litt regn som sludd og snø nord for Oslo. Østlig og nordøstlig frisk bris på kysten. Uendret eller litt stigende temperatur.

Fjelltraktene i Sør-Norge: Skyet, litt sludd og snø. Lite nedbør i nordlige fjellstrøk. Sørøstlig frisk bris, liten kuling i utsatte strøk sør for Finse. Uendret temperatur.

Hordaland: Skyet eller halvskyet. Regn av og til, men bare små nedbørsmengder. Sørøstlig frisk bris på utsatte steder.

Longyearbyen: Skyet og disig, stort sett oppholdsvær. Lokal tåke, sørvestlig frisk bris, uendret temperatur.

Finnmark: Skyet eller halvskyet oppholdsvær. Litt sludd og regn fra i morgen ettermiddag, snø i indre strøk. Nedbør først i nordlige og vestlige områder. Bris mellom sørvest og nordvest. Litt stigende temperatur.

Troms: Skyet eller halvskyet oppholdsvær. Utrygt for litt sludd i nordlige områder om kvelden. Skiftende bris og uendret temperatur.

Nordland: I Lofoten og Vesterålen blir det periodevis skyet, ellers i Nordland blir det lettskyet, pent vær. Østlig og sørøstlig bris. Frisk bris i utsatte fjordstrøk sør for Bodø. Uendret temperatur.

Trøndelag, Møre og Romsdal: Lettskyet eller halvskyet, til dels pent vær. Bris mellom sørøst og nordøst. Østlig liten kuling på utsatte stedet i Trøndelag. Uendret eller litt stigende temperatur.

Vestlandet: Litt regn av og til, sør for Sognefjorden. Ellers skyet eller halvskyet oppholdsvær. Bare små nedbørsmengder. Sørøstlig liten kuling på utsatte steder sør for Hardangerfjorden. Uendret temperatur.

Agder, Telemark: Skyet, noe regn, til dels sludd og snø i nordlige dalstrøk. Østlig liten kuling på kysten. Uendret eller litt stigende temperatur.

ROPER PÅ SOMMEREN IGJEN På lørdag satt trolig noen og solte seg i denne stolen. I går var det snøen som herjet i folks hager.