Snøstorm for norske solbadere

Ferierende nordmenn har fått merke uværet som har herjet Kanariøyene de siste dagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På det verste ble flere av Vings hoteller ubeboelig under stormen. Flere hoteller ble rammet av oversvømmelser i form av vann eller slam.

- Gjestene måtte flytte ut, men vi fant andre hoteller til dem, sier Vings administrerende direktør Petter Asperud til Dagbladet :på nettet.

- Over hundre av våre gjester måtte overføres til andre hoteller, enten fordi bussene ikke kom fram til hotellet eller på grunn av flomskader, sier informasjonssjef Lena Petersson i Star-Tour.

Star-Tour-gjesten Tore Bjørnstad ferierer sammen med kjæresten og faren på Playa del Ingles. Han forteller at det forferdelige uværet førte til at strømmen gikk og vannet forsvant:

- Vannet fosset ned fra fjellsiden og satte restauranter og hoteller under vann. Flommen var mer enn 1 1/2 meter på sitt største.

Avlyste utflukter

Ellers har det blitt lite friluftsaktiviteter på Vings gjester de siste dagene. På grunn av vindstyrkene har de fleste utflyktene blitt avlyst.

- Vær som dette kan selvfølgelig forekomme også på Kanariøyene, men vi snakker om ekstreme unntak når det blir som dette, sier Asperud i Ving.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer