Snøvær ga ulykkesdag på E6

En mengde kollisjoner og personskader i Østfold og Akershus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tett snøvær har gjort kjørebanen is- og snødekt, og sikten dårlig, og det har i dag vært flere ulykker langs E6 i Østfold og Akershus på det vanskelige føret.

Havnet i grøfta

Flere personer ble skadd da to personbiler, en Peugeot og en Pontiac, kolliderte i nordgående løp ved avkjøringen til Vestby nord i halv fem-tida i ettermiddag. Pontiacen skled ut av veibanen og inn i et gjerde, melder Østlandets Blad.

- En kvinne ble sendt til Aker sykehus, og to andre ble sendt på legevakta for en sjekk, opplyser operasjonsleder Knut Jahr ved Follo politidistrikt til Dagbladet.no.

Havnet i motgående

Mens de holdt på med redningsarbeidet, fikk mannskapene melding om en ny ulykke litt lenger sør i Vestby kommune, ved avkjøringen til Son.

Føreren av en Hyundai på vei sørover mistet kontrollen over bilen og raste ut i grøfta mellom kjørebanene, gikk rundt og havnet i nordgående kjørebane. Andre biler unngikk så vidt å kollidere med 60-åringen da Hyundaien plutselig landet i veien.

På Skedsmovollen kolliderte til sammen ti biler i tre kjedekollisjoner innenfor et tidsrom på 20 minutter og nesten på samme sted. Åtte bilførere og passasjerer ble brakt til legevakta og Akershus universitetssykehus, men ingen av disse skal være alvorlig skadd, melder Romerikes Blad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer