Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snøværet skaper forsinkelser i Sør-Norge

Forsinkelser i kollektivtrafikken og på Gardermoen, og kolonnekjøring på fjellet.

SNØ: Snøfallet i natt og idag har gjort vanskelige kjøreforhold på veiene på Østlandet. Her fra E-18 ved Slependen i Bærum.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SNØ: Snøfallet i natt og idag har gjort vanskelige kjøreforhold på veiene på Østlandet. Her fra E-18 ved Slependen i Bærum. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Oslo melder Ruter om forsinkelser på en rekke linjer på grunn av helga og nattas kraftige snøfall.

Og bare én av de to rullebanene på Oslo lufthavn åpen av gangen mandag morgen - og det er noen forsinkelser. På Haukelifjell er det kolonnekjøring.

Kolonnekjøringen på E134 over Haukelifjell som ble iverksatt søndag ettermiddag, gjelder også mandag, ifølge Statens vegvesen.

Mellom Buskerud og Agder er det snø også på hovedveiene, mens brøytemannskapene i Oslo-området har klart å få de viktigste veiene brøytet og saltet, ifølge NRK.

På Oslo lufthavn må én rullebane holdes stengt mens den andre brøytes, melder NRK. Det har vært forsinkelser på inntil 15 minutter på enkelte avganger mandag morgen, ifølge flyplassens nettsider.

Ruter melder om enkelte forsinkelser på grunn av glatt føre.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media