Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snowboard-stjerne på fest med drapsofferet

OL-deltager Kim Christiansen var på «Rubber Chicken» da 25-åringen ble knivstukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:)- Jeg fikk litt sjokk da jeg våknet i dag tidlig, da jeg hørte om drapet. Det er ganske uvirkelig, sier snowboardutøveren Kim Christiansen til TV 2 Nettavisen. Han deltok på festen ved utestedet Rubber Chicken i Oslo sentrum torsdag kveld, og reiste hjem bare kort tid før en 25 år gammel mann ble stukket ned med en kniv inne på utestedet ved 02-tiden. Politioverbetjent Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt oppfordrer gjerningsmannen, som knivdrepte en 25 år gammel mann på Oslo-utestedet «Rubber Chicken» i natt, til å melde seg for politiet.

Viktige vitneavhør

Politiet utelukker ikke at mannen er kjent for politiet fra før.

- Etter vitneavhør vi har gjennomført er vi optimistiske i forhold til å finne ut hvem gjerningspersonen er i løpet av dagen. Derfor vil vi oppfordre ham til å ta kontakt, så slipper han å ha politiet i nakken hele dagen, sier Abrahamsen til Dagbladet.no.

Den 25 år gammel mannen ble knivstukket på utestedet Rubber Chicken i Kristian Augustsgate i Oslo sentrum rundt klokka to natt til i dag. Det ble arrangert en privat bursdagsfest på utestedet, men det var likevel åpent for andre gjester.

En kamerat fikk hjulpet mannen i en drosje, og de kjørte til Legevakten. Mannen var så alvorlig skadet at han ble sendt videre til Ullevål universitetssykehus.

Livet sto imidlertid ikke til å redde, og mannen døde av skadene på Ullevål universitetssykehus.

- Offer og drapsmann visste om hverandre

Foto: Helene Tønnessen
Foto: Helene Tønnessen Vis mer

Oslo-politiet bruker fotokonfrontasjon i avhør av vitnene, i den tro at gjerningspersonen er en kjenning av politiet og finnes i politiets fotoarkiv.

- Det kan godt tenkes at vedkommende er kjent for politiet fra før. Mye tyder også på at offeret og gjerningspersonen også visste om hverandre, sier Finn Ambrahamsen.

Det var skatere og snowboardere som var samlet til fest på utestedet, da drapet fant sted.

- Det var blanding av bursdagsfest og et vorspiel til «Kongen av Kongsberg», et arrangement vi skal ha i påsken, et internasjonalt snowboardarrangement. Så dette skulle være et vorspiel, forteller redaktør Morten Nymoen i nettstedet Tacky.no, til TV2 Nettavisen.

<B>SNOWBOARDSTJERNE:</B> OL-deltager Kim Christiansen deltok på fest sammen med drapsofferet i natt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling