Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snudde ryggen til fansen for godt

... og tårene rant i strie strømmer Ingen skal beskylde Take That-fansen for ikke å være konsekvente. De griner når idolene ikke kommer, de griner når de kommer. Og de griner når de drar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som på Fornebu i går ettermiddag, der Gary, Jason, Mark og Howard snudde ryggen til fansen for godt.

Et 24 timer langt norsk Take That-hysteri kulminerte nede på et tårevått Fornebu-gulv klokka 17.47 i går, da adrenalinsjokket rammet stedets pubertale hjerterøtter med voldsom kraft: Fire Take That-gutter og minst dobbelt så mange sikkerhetsvakter løp plutselig opp rulletrappa til «gate'n» og et ventende København-fly. Synet av jentenes knesvikt var direkte hjerteskjærende.

Gjør alt

- Jason ga meg en klem! En strihulkende Anne Berit fra Stavanger bedyrer at ja, det var verdt flyreisen til Oslo bare for denne ene klemmen. Skoleskulk og 1500 kroner i billetter er hva det koster å være fan når «verdens kjekkeste gutter» befinner seg på norsk jord.

Andre leide dyre rom på samme hotell som gruppa, eller hyrte en maxitaxi som til enhver tid sto klar for en «Følg den limousinen!»-instruks.

Siste farvel

Take Thats tur til Norge representerer et siste farvel før de engelske tenåringssmelterne oppløser seg selv for godt. Et siste TV-show («Smørøyet» på NRK1) og en siste radiorunde.

Kall det gjerne et siste PR-oppsop før alle fire blir såkalte soloartister, med hver sin plate og hver sin hylende jenteflokk på hjul.

Men før Gary som første Take That-gutt gir ut solosingel i juni kommer en betimelig «greatest hits»-samling med gruppa. Så de har jo rett, jentene på Fornebu, det er ikke over og det er derfor grunn til å grine selv om bandet har forlatt landet for denne gangen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media