Snudde San Francisco på hodet for kreftsyke Miles (5)

Den leukemi-syke gutten fikk oppfylt drømmen om å spille «The Batkid».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var en stolt og rakrygget liten Batman som fredag marsjerte ned San Franciscos gater, på jakt etter skurker og unge piker å redde.

Lille Miles har kjempet mot leukemien siden han var ett og et halvt år. I dag var det Batman-skurken den modige gutten kjempet mot.

Ekte drømmedag Organisasjonen Make-A-Wish forvandlet fredag San Francisco til Gotham by til ære for Miles. Den kreftsyke gutten ble kalt inn til tjeneste av San Franciscos politisjef, Greg Suhr, for å hjelpe til med å bekjempe kriminalitet.

TV-bildene fra drømmedagen viser en stolt liten gutt omringet av horder av frivillige, tilskuere, politifolk og journalister, mens han jaktet på skurken.

12 000 frivillige Ferden startet i Batman sin hule, som Miles (5) kom susende ut av i en skinnende, svart batmobil, mens røykmaskiner spydde ut røyk. Så rykket de ut på oppdrag for å redde en pike fra en sviktende taubane, før de tok opp jakten på skurken. Den spektakulære jakten ble avsluttet ved byens rådhus, hvor en klappende folkemengde ventet på helten «Batkid».

- Ettersom han har lyst til å være en superhelt, så hadde vi lyst til å ha en stor folkemengde som venter på ham på slutten med skilt og heiing for å få ham til å føle seg som en helt, ikke bare fordi han har bekjempet skurken og kriminalitet, men fordi han er en virkelig helt, sier Jen Wilson, kommunikasjonssjef for Make-a-Wish i San Francisco, til ABC News.

Ifølge TV-kanalen HLN, som sendte live fra krimdramaet, bidro 12 000 frivillige til at femåringen fikk sin drømmedag.

Drøm ble til virkelighet Miles sin drøm ble til virkelighet etter at femåringens foreldre tok kontakt med organisasjonen Make-A-Wish, som gjorde et intervju med gutten. Der spurte de hva hans største drøm var.

Da Miles fortalte at det han ønsket seg var å være Batkid for en dag, ble både foreldre og organisasjonen overrasket.

Make-A-Wish tok tak i ønsket, og saken har fått stor oppmerksomhet i amerikanske medier. Det har blitt opprettet en egen Facebook-side for drømmedagen, hvor folk kan legge ut hilsninger til Miles.

Femåringen akkurat er ferdigbehandlet for leukemi, og er på bedringens vei. Nå har han i tillegg fått oppfylt sin største drøm, og reddet en hel by fra undergang og det som verre er.

TØFFING:  Miles (5) har kjempet mot kreften siden han var 20 måneder gammel. I dag var det skurken Gåten han kjempet mot. Foto: Make-A-Wish, Greater Bay Area
TØFFING: Miles (5) har kjempet mot kreften siden han var 20 måneder gammel. I dag var det skurken Gåten han kjempet mot. Foto: Make-A-Wish, Greater Bay Area Vis mer
FIKK DRØMMEN OPPFYLT:  Politiet følger her 5 år gamle Miles, også kjent som «The Batkid», på en stolt seiersmasj etter han arresterte skurken «Gåten» i Los Angeles fredag. Organisasjonen Make-A-Wish forvandlet i dag byen til Gotham City for den kreftsyke gutten. Foto:  NTBScanpix/Ramin Talaie/Getty Images/AFP
FIKK DRØMMEN OPPFYLT: Politiet følger her 5 år gamle Miles, også kjent som «The Batkid», på en stolt seiersmasj etter han arresterte skurken «Gåten» i Los Angeles fredag. Organisasjonen Make-A-Wish forvandlet i dag byen til Gotham City for den kreftsyke gutten. Foto: NTBScanpix/Ramin Talaie/Getty Images/AFP Vis mer
TOK SKURKEN:  Politiet i San Fransisco arresterte fredag skurken «Gåten» ved hjelp av «The Batkid».Foto: NTBScanpix/ Ramin Talaie/Getty Images/AFP
TOK SKURKEN: Politiet i San Fransisco arresterte fredag skurken «Gåten» ved hjelp av «The Batkid».Foto: NTBScanpix/ Ramin Talaie/Getty Images/AFP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer