Snuoperasjon for momsfritak

Thorbjørn Jagland lover både lovfestet trim i arbeidstida og momsfritak for treningsstudioer. Det siste er akkurat det samme som regjeringen har gått imot tidligere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i går at utenriksminister Thorbjørn Jagland ga sine fagre løfter til landets trimmere. Under valgkampturnéen var han først innom Linjegods' lagerhall i Drammen, for å delta på bedriftens ukentlige formiddagstrim. Deretter avla han SATS-filialen i Mjøndalen et besøk, skriver Aftenposten.

I anledning trimbesøkene skisserte Jagland Arbeiderpartiets nye linje i henhold til trim i arbeidstida og momsfritakspørsmålet. Hos Linjegods la han vekt på det bedriftsøkonomiske ved å trimme i arbeidstida. Utenriksministeren er enig med driftssjef Per Kartnes i at dette kan få ned sykefraværet.

Trening og moms

Tidligere har Ap-regjeringen gått inn for å momsbelaste treningsstudioer. Partiets finanspolitiske talsmann Dag Terje Andersen har sågar kategorisk avvist en snuoperasjon lik den Jagland sto for i går, skriver avisa.

Men Thorbjørn Jagland er sikker i sin sak, og fastslår at regjeringen har tatt endelig stilling til spørsmålet.

- Vi har sett at treningsstudionene ville bli pålagt en kostnad som andre trimorganisasjoner ikke fikk, sier han til Aftenposten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer