Donald Trump og Mitch McConnell:

Snur etter ordkrigen

Forholdet mellom Donald Trump og Mitch McConnell har vært alt annet enn strålende. Nå snur McConnell, og sier at han er åpen for å støtte Trump om han blir republikanernes neste presidentkandidat.

ORDKRIG: Forholdet mellom Donald Trump og Mitch McConnell har vært alt annet enn strålende. Foto: REUTERS/Yuri Gripas.
ORDKRIG: Forholdet mellom Donald Trump og Mitch McConnell har vært alt annet enn strålende. Foto: REUTERS/Yuri Gripas. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, sa torsdag at han er åpen for å støtte tidligere president Donald Trump om han blir valgt som republikanernes presidentkandidat til valget i 2024.

Det forutsetter selvsagt at Trump stiller til valg, noe han på nåværende tidspunkt ikke har sagt at han gjør.

- Partiets nominerte? Absolutt, svarte McConnell Fox News etter å ha blitt spurt om han vil støtte Trump hvis han blir nominert.

McConnell understrekte samtidig at flere andre republikanere også har antydet at de kan komme til å stille til nominasjon som republikanernes neste presidentkandidat.

- Mye som skal skje

- Det er mye som skal skje mellom nå og 2024. Jeg har minst fire medlemmer som jeg tror planlegger å stille som presidentkandidat, pluss noen guvernører og andre. Det er ingen sittende så det burde bli et åpent løp, og morsomt for dere å dekke, la han til.

Full ordkrig

Støtteerklæringen står i sterk kontrast til forholdet McConnell og Trump har hatt den siste tida. De har vært i full ordkrig siden McConnell gikk til angrep på Trump etter den siste riksrettssaken mot ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer