Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Snurret rundt på sørpeføre - seks barn og fire voksne skadd

Mor og sønn alvorlig skadd i Krokstadelva.

 TI SKADD:  Ti personer er skadd, blant dem seks barn, i en møteulykke i Krokstadelva i ettermiddag. Tre biler var involvert i ulykken på slapseføret på riksvei 283 like etter klokka 14. Foto: OLE CHRISTIAN NORDBY.
TI SKADD: Ti personer er skadd, blant dem seks barn, i en møteulykke i Krokstadelva i ettermiddag. Tre biler var involvert i ulykken på slapseføret på riksvei 283 like etter klokka 14. Foto: OLE CHRISTIAN NORDBY. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

(Dagbladet): Ti personer ble skadd i en møteulykke på riksvei 283 i Krokstadelva i Buskerud i ettermiddag.


To av de skadde - en mor i 30-årene og en sønn under ti år - er kjørt til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader.


- Sju av de skadde er til behandling på Sykehuset Buskerud iDrammen og en på legevakta i Mjøndalen, opplyser operasjonsleder Morten Hassel i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet. 


Ullevål universitetssykehus opplyser at gutten har alvorlige skader og er under intensivbehandling. Kvinnen er også alvorlig skadd og er operert. Begges tilstand er ustabil.


En person satt fastklemt etter ulykken, melder Drammens Tidendes nettutgave.


Seks av de skadde er barn.


Tre biler

To motgående biler skrenset borti hverandre på sørpeføret med regn, sludd og vanskelige kjøreforhold.


- Den ene bilen snurret rundt og traff en ny, motgående bil i i frontkollisjon. Politiet fikk melding om ulykken klokka 14.22, og veien var stengt i mer enn to timer. Siden klokka 17.05 har veien vært åpen igjen for ordinær trafikk, sier operasjonsleder Hassel.


De to bilene som først skrenset borti hverandre, kommer fra nærområdet i Nedre Eiekr.


Den tredje bilen, som ble involvert i frontkollisjonen, kom fra Holmestrand.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media